ПРОПОНУЄМО ЕЛЕКТРОННИЙ ПОСІБНИК “ТЕХНОЛОГІЯ ВИРОБНИЦТВА КУЛІНАРНОЇ ПРОДУКЦІЇ” І ЧАСТИНА

ПРОПОНУЄМО ЕЛЕКТРОННИЙ ПОСІБНИК “ТЕХНОЛОГІЯ ВИРОБНИЦТВА КУЛІНАРНОЇ ПРОДУКЦІЇ” І ЧАСТИНА

ПРОПОНУЄМО ЕЛЕКТРОННИЙ Посібник

ТЕХНОЛОГІЯ ВИРОБНИЦТВА КУЛІНАРНОЇ ПРОДУКЦІЇ

І частина

 

Тепер не потрібно гортати сторінки записників з рецептами в пошуках потрібного. Всі вони є у нас! І не тільки рецепти, а й дуже багато цікавої та корисної інформації у електронному посібнику “Технологія виробництва кулінарної продукції”, перша частина якого розміщена у розділі «Електронні посібники та підручники » http://nmcbook.com.ua

Укладачі Соляр Людмила Валентинівна – методист, викладач вищої категорії Могилів-Подільського технолого-економічного коледжу Вінницького НАУ, Савицька Галина Мирославівна – викладач І категорії Могилів-Подільського технолого-економічного коледжу Вінницького НАУ.

Для завантаження використовуйте “іконку”  , працювати в онлайн-режимі з посібником використовуйте “іконку” Свої відгуки можна залишити вказавши ім’я, електронну пошту та написавши повідомлення.

Чекайте, друга частина незабаром!


Напишіть відгук

Show Buttons
Hide Buttons